1. veljače 2014 By Renato Čupić Off

Gorenje Simplicity

 

Moja je životna filozofija jednostavna. Za mene je dobro ono što je u skladu s mojim navikama i mogućnostima. Životni prostor oblikujem i uređujem po svom. Odabirem kolekciju aparata koji uvažavaju moj stil života. Odlično dizajnirane aparate kolekcije Gorenje Simplicity u crnoj i bijeloj boji bez problema mogu uključiti u svoje prostore i s njima zaista živim na svoj način. Jer se oni prilagođavaju meni, a ne ja njima. Simplicity!

Lijepo. Jednostavno. Dostupno.

Logični izbori – Kod aparata iz kolekcije Gorenje Simplicity, najčešće korištene funkcije odmah su dostupne – preko samo jednoga gumba.

AdaptTech – Napredni aparati pamte naše odabire i predlažu ih prilikom sljedećeg korištenja. Pritiskom na gumb samo ih je potrebno potvrditi.

Profinjen dizajn – Čiste linije, kvalitetni materijali i ergonomski detalji omogućavaju lako usklađivanje aparata s različitim stambenim prostorima.

Odlična vrijednost – S obzirom na prihvatljive cijene, ovi aparati nude uštede odmah. Dodatno, zahvaljujući naprednoj tehnologiji, plaćate samo za ono što stvarno trebate, što dovodi i do kasnijih dugoročnih ušteda.

 

gor simpl 9
gor simpl 8
gor simpl 7
gor simpl 6
gor simpl 5
gor simpl 4
gor simpl 3
gor simpl