Dostava

Tradicija – Tvrtka Andabaka je osnovana 1970. godine, slavimo 50 godina na tržištu
Iskustvo – Od samog osnutka smo uslužna djelatnost kojoj kupci ostaju vjerni
Servis – više od 50 podugovorenih servisa širom Hrvatske
Sigurnost – odlične bonitetne ocjene, rast prometa, certifikat naplate kartica PCI DSS Level 1
Brzina isporuke – veliko skladište uz odlične poslovne odnose sa svim dobavljačima
Odlične cijene – sve gore navedeno osigurava odlične cijene našim kupcima, bez skrivenih troškova kartica

 

Dostava

Andabaka d.o.o. u suradnji sa trgovačkim društvom INTEREUROPA, logističke usluge d.o.o., Zagreb, Josipa Lončara 3, OIB: 85514716931, dostavlja robu na području Republike Hrvatske.

Ukoliko je dostavu organizirao Andabaka d.o.o., usluge dostave plaćaju se sukladno ponudi koju ispostavlja Andabaka d.o.o. prije isporuke robe. Sve pošiljke su osigurane. Kupac može o svom trošku dogovoriti isporuku i sa drugom dostavnom službom ili sam preuzeti robu. Kupac u tom slučaju sam kontaktira dostavnu službu te u svoje ime i za svoj račun ugovara uvjete dostave robe te preuzima odgovornost za eventualna oštećenja na robi u prijevozu.

Dostava naručene robe, ukoliko je raspoloživa na skladištu, obavlja se u roku 24 sata od trenutka kad Potrošačeva uplata stigne na račun Andabaka d.o.o. prema važećoj ponudi. Vikendi i blagdani se ne računaju u rok isporuke. Dostava se vrši do najbližeg mogućeg mjesta ulaza u nekretninu predviđenog za manipulativno vozilo. Ukoliko roba nije raspoloživa na skladištu, rok dostave je najčešće od 2 do 10 dana ili iznimno duže od toga roka ukoliko se radi o specifičnim artiklima. Andabaka d.o.o o detaljima isporuke za pojedini artikl obavještava kupca prilikom izdavanja ponude, odnosno naknadnom obavijesti ukoliko dobavljač kasni sa isporukom.

Potrošač može otkazati narudžbu i zatražiti povrat eventualno plaćenih sredstava ukoliko se prekorači posljednji dogovoreni rok isporuke. Ovakvim otkazom narudžbe Andabaka d.o.o. odmah vraća uplaćeni novac. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda iz razloga što proizvod trenutno nemamo na zalihi, a kojeg dobavljač više ne može isporučiti po zadanim uvjetima iz ponude, dužni smo kupca obavijestiti pismenim putem te kupac tada odlučuje između: otkazivanja narudžbe ili prihvaćanje novog roka isporuke sa novim uvjetima koji važe na dan buduće isporuke. Ovakvim otkazom narudžbe Andabaka d.o.o. odmah vraća uplaćeni novac. Andabaka d.o.o. ne odgovora za eventualnu štetu prouzročenu otkazivanjem narudžbe.

Kupac je dužan odmah prilikom preuzimanja robe provjeriti stanje pošiljke i o eventualnim vidljivim oštećenjima ambalaže i/ili robe zatražiti od dostavljača da se pismeno očituje o viđenom, reklamacijom. Kupac nije dužan preuzeti robu sa fizičkim oštećenjem.

Andabaka d.o.o. odriče se svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Ako Kupac ne primi robu ili obavijest isporučitelja o isporuci, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu, Kupac je dužan o tome obavijestiti Andabaka d.o.o kako bi se pokrenuo postupak pronalaska pošiljke. Ako Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Andabaka d.o.o. ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Uz ove informacije o dostavi, Potrošač mora obavezno pročitati i proučiti predugovornu obavijest koju dobiva sa ponudom u kojoj su detaljno opisana prava i obaveze Prodavatelja i Potrošača.