31. siječnja 2014 By Renato Čupić Off

Otvoren novi prodajni centar u Kopilici

Prodajno servisni centar u kojem možete pronaći sve što trebate od bijele tehnike, malih kućanskih aparata, sudopera do slavina na jednom mjestu. Izloženih upravo onako kako ih stoje u vašem domu. Na preko 1000m2 izložbenog prostora možete pronaći samo renomirane marke po odličnim cijenama.

Bosch, Siemens, Miele, AEG, Zanussi, Electrolux, Gorenje, Whirlpool, Candy, Hoover, Liebherr, Franke, Blanco, Faber, Beko, Blomberg, Braun, Philips.

Uz stalne akcije, besplatnu dostavu i preuzimanje odmah vašeg starog aparata u Splitu, široka ponuda je dovoljan razlog da nas posjetite i usporedite sa ostalima.

Centar se nalazi u bivšim prostorima Dalme u Kopilici na adresi Kopilica 21a, telefon 453-888 sa radnim vremenom: pon-pet 8:00-20:00 i sub 8:00-13:00 . Lako dostupan iz svih dijelova grada ulicom Domovinskog rata i Dubrovačkom te je pristupačan sa 20 parkirnih mjesta, bez gradske gužve. Stručno osposobljeno osoblje do detalje će vas upoznati sa svim aparatima upozoravajući vas što za vaš novac dobivate.

U okviru centra je i servis te uskoro i prodavaonica rezervnih djelova čime ćemo zaokružiti svu jednu nezaobilaznu cjelinu.