1. veljače 2014 By Renato Čupić Off

Andabaka d.o.o.

Andabaka d.o.o. je pokrenuo svoju djelatnost kao servis bijele tehnike davne 1970. godine. Godinama se razvija i 1990. godine širi se i na trgovinu, specijaliziranu za prodaju bijele tehnike, klima uređaja, akustike i rezervnih dijelova za kućanske aparate. Danas firma broji 40 stalno zaposlenih od kojih u servisu 14, a o kvaliteti naših usluga dovoljno govori činjenica da smo 20 godina centralni servis Bosch i Siemens grupe.

Trenutno smo servis za područje Republike Hrvatske za:

– Bosch-Siemens (Bosch, Simens, Gaggenau, Neff, Balay … ) i Beko (Beko, Blomberg) grupe

te na području Splita:

Samsung, Whirlpool, Candy, Electrolux grupe (Electrolux, AEG, Zanussi), Liebherr, Faber 

Uprava tvrtke je smještena na predjelu Kopilica-Stinice, Kopilica 21a, u krugu bivše Dalme, na zemljišnom prostoru 4500 m2. U modernom objektu površine 2000 m2 objedinjeno je sve, od maloprodaje preko veleprodaje do servisa. Kvalitetno osoblje i organizacija uspjeli su izdignuti Andabaka d.o.o. do jednog od vodećih prodavača kućanskih aparata kao i uvoznika rezervnih dijelova i potrošnog materijala. U našoj ponudi bijele tehnike i rezervnih dijelova možete pronaći slijedeće robne marke:

-Bosch, Siemens, Gorenje, Electrolux, AEG, Zanussi, Candy, Hoover,  Beko, Blomberg, Miele, Whirlpool, Liebherr, Franke i Blanco sudopere i slavine, Faber nape, male kućanske aparate Philips, Braun, Remington, Rowenta …

Stručno i uvijek raspoloženo osoblje Vas očekuje na maloprodajnim mjestima:

KOPILICA 21a (Stinice-Kopilica, bivša Dalma)
GUNDULIĆEVA 10 (kod Starog Hajdukovog igrališta)